O NAS

Berber_MarokoMoje ime je Salem in sem ustanovitelj podjetja Tutti In Marocco ter glavni vodnik. Sem Berber iz puščave, rojen v Maroku vendar posvojen s strani Mehičanov.

Agencija Tutti In Marocco predstavlja sanje, ki so se mi uresničile po dolgi karieri v različnih agencijah, ki organizirajo potovanja po Maroku, vendar tudi zahvaljujoč izkušnjam, ki sem jih pridobil med več kot 7 letnim intenzivnim sodelovanjem z maroškimi in mednarodnimi združenji, aktivnimi na področju odgovornega in trajnostnega (zelenega) turizma.

Agencija je bila ustanovljena leta 2013 in njen sedež se nahaja v vasi Hassi Labied (jugo-vzhodni Maroko). Njeno ekipo sestavljajo strokovnjaki z bogatimi izkušnjami na področju turizma.

Ponujamo potovanja po Maroku in izlete po Maroku v udobnih jeepih ali minibusih, po kraljevih mestih (Marakeš – Fes – Rabat – Meknes), gorah in hribih Visokega Atlasa, puščavi Merzouga in puščavi Zagora, severu Maroka (Chefchaouen, Tanger) ter obali (Essaouira, Assilah, Mirleft, Dakhla).

Puščava Erg ChebbiOrganiziramo individualna in skupinska potovanja (za pare, družine, majhne in velike skupine) ter potovanja v Maroko po meri (v primeru, da ne boste našli v naši ponudbi potovanje, ki ustreza vašim potrebam lahko, skupaj z vami, sestavimo vaše idealno potovanje po Maroku).

Da bi vaše potovanje po Maroku bilo nepozabna izkušnja, vam predlagamo zasebna potovanja po Maroku med katerimi boste imeli na voljo terensko vozilo (jeep), vodnika in voznika. Potovanja so organizirana po meri, zato prilagojena vašim potrebam, pričakovanjem in željam ter vam omogočajo, da odkrijete Maroko v svojem tempu. Uživali boste v zajamčeni kakovosti storitev, potovanj in izletov, ki niso del standardne ponudbe turističnih katalogov.

Naša ekipa čaka na vas, da doživite potovanje, ki bo preseglo vsa vaša pričakovanja. Vredni bomo vašega zaupanja.

Z našo široko ponudbo in stalnim spremljanje kakovosti naših dobaviteljev – partnerjev in potovanj, lahko vam ponudimo najrazličnejše in najpopolnejše programe. Neposreden stik z našimi dobavitelji zagotavlja konkurenčne cene in odlično sodelovanje pri pripravi počitnic vaših sanj.

Nasmeh male berberkeNe glede na kraj, ki ga želite obiskati v Maroku ali na obdobje potovanja, bo očarljivost te dežele izpolnila vsa vaša pričakovanja in bo za vedno ostala v vašem spominu. Vabimo vas, da odkrijete bogato in hkrati globoko kulturo, ki je zanimiva zaradi raznolikosti njenih pokrajin, arhitekture, okusov, barv, vonjav in še posebej zaradi prijetnega nasmeha ljudi.

In ne pozabite: varnost, kakovost in varčnost so temeljna načela, na katerih sloni naša agencija.

********

 

Se vam je porodilo kakšno vprašanje? Kontaktirate nas lahko tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na: info@tuttiinmarocco.com ali pa nam svoja vprašanja in želje zaupate preko elektronskega obrazca.