SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Pravno obvestilo
Pravno obvestilo spletnega mesta www.tuttiinmarocco.com
Dostop in uporaba te spletne strani pomeni sprejemanje pogojev in splošnih pogojev v nadaljevanju. Tutti In Marocco si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev kadarkoli, brez predhodnega obvestila.

Copyright – Avtorske pravice
Maroška in mednarodne zakonodaja urejata avtorske pravice in pravice intelektualne lastnine celotne strani. Vse pravice so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Noben element na spletni strani se ne sme na kakršen koli način kopirati, reproducirati, spremeniti ali objaviti, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Tutti In Marocco. V ta namen lahko pišete na e-poštni naslov info@tuttiinmarocco.com.

Izključitev odgovornosti
Tutti In Marocco se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.
Vsebina
Vse informacije in gradiva na spletnem strani www.tuttiinmarocco.com so informativne narave. TIM ni odgovoren, posredno ali neposredno, za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.tuttiinmarocco.com. Odgovornost prevzame fizična ali pravna oseba.

Dostop in dostopnost spletne strani
Dostop do spletne strani, se lahko prekliče, omeji ali prekine, začasno ali za stalno in brez predhodnega obvestila, po presoji agencije Tutti In Marocco. Sprejeli smo vse potrebne ukrepe, da je spletni portal vedno dostopen in operativen. Vendar pa lahko na delovanje spletne strani vplivajo dogodki in/ali vzroki, ki so izven našega nadzora. Za dostopnost, vsebino ali napake ne odgovarjamo.

Google Analytics
Obveščamo vas, da je za analizo uporabe te strani na tej spletni strani uporabljeno orodje Google Analytics, spletno orodje podjetja Google Inc. (“Google”). V ta namen Google Analytics uporablja “piškotke”, ki so tekstovne datoteke, nameščene na vašem računalniku.
Podatki, ki jih piškotki vsebujejo o vaši uporabi te spletne strani (standardni internetni dnevniški podatki (vključno z vašim naslovom IP) in podatki o vedenju obiskovalcev v anonimni obliki) se prenesejo in shranijo pri podjetju Google, tudi na strežnikih v Združenih državah. Google bo poslane podatke pretvoril v anonimno obliko, tako da bo pred shranitvijo podatkov odstranil zadnji zlog vašega naslova IP. V skladu s pogoji uporabe orodja Google Analytics bo podjetje Google te podatke uporabilo za ovrednotenje vaše uporabe spletne strani in izdelavo poročil o dejavnostih na spletni strani. Google ne bo uporabil niti dovolil nobeni tretji osebi, da uporabi statistično analitično orodje za sledenje ali zbiranje podatkov o obiskovalcih te stani, ki omogočajo identifikacijo posameznika. Google lahko prenese podatke, zbrane z Google Analytics, tretjih osebam, če to zahteva zakon ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu podjetja Google. V skladu s pogoji uporabe Google Analytics podjetje Google vašega naslova IP ne bo povezalo z nobenimi drugimi podatki, ki jih ima Google. Uporabo piškotkov lahko zavrnete, tako da naložite in namestite primerno orodje. Z uporabo te spletne strani privolite v obdelavo vaših podatkov na način in v namene, navedene zgoraj.

Kako rezervirati
REZERVACIJA IN OPCIJE PLAČILA:
Za rezervacijo turističnega aranžmaja zahtevamo akontacijo v višini 25% paketa. Preostalih 75% lahko plačate pred potovanjem oziroma na dan vašega prihoda v Maroko.

Naša agencija sprejema naslednje vrste plačila:
– Paypal
– Western Union
– Nakazilo na naš bančni račun.

CENE:
Cene so v evrih in vključujejo DDV.
Cene veljajo ob potrditvi rezervacije.

ODPOVED:
Stranka lahko odpove potovanje brez, da agencija zaprosi za odškodnino do 20. dneva pred dnevom pričetka opravljanja storitve
Po tem datumu, višina povračila stroškov odpovedi aranžmaja je odvisna od časa pred dnevom pričetka opravljanja storitve, v katerem je potnik odpovedal potovanje:
a) 19 do 9 dni pred dnevom pričetka opravljanja storitve – 10% cene aranžmaja;
b) 8 do 4 dni pred dnevom pričetka opravljanja storitve – 50% cene aranžmaja;
c) 2 do 3 dni pred dnevom pričetka opravljanja storitve – 80% cene aranžmaja;
d) 1 dan do odhoda oziroma pričetka opravljanja storitve – 90% cene aranžmaja;
e) Neudeležba brez odpovedi – 100% cene aranžmaja.