CAMEL TREKKING PO PUŠČAVI

Trajanje: 2 dni        Odhod: Merzouga ali Zagora

Camel trekking_Merzouga

POVZETEK
1. Merzouga/Zagora-Puščavski tabor (camel trekking)
2. Puščavski tabor (večerja, berberski folklor, nočitev, zajtrk)
3. Puščavski tabor-Merzouga/Zagora (camel trekking)

PROGRAM 
Ali ne bi radi doživeli nekaj edinstvenega, ki vam bo vzelo sapo? Vabimo Vas, da se sprehodite s kamelo (camel trekking) in preživite noč v puščavi Merzouga ali puščavi Zagora, pod milijoni zvezd. Pridite in doživite mir ter popolno tišino, začutite svobodo in edinstveni stik z naravo.
Oba kraja vam omogočata camel trekking po sipinah, vse do puščavskega tabora. Pesek pod nogami, toplota sonca in bližina ter povezanost med tistimi, ki tam živijo in tistimi, ki tam potujejo… To doživetje bo še bolj močno, ko boste začutili harmonijo med sončnim zahodom in puščavo, zvokom bobnov, ki ga spremljajo berberske pesmi in privilegijem, da boste lahko okusili kulinarično dediščino regije (berberski whisky ali čaj, tajin, khalia…).
Ob zori, boste lahko šli na sipine in gledali sonce, ki se dviga. Nato boste pojedli zajtrk in se vrnili v vas, kjer se boste lahko sprehodili med majhnimi hiškami iz pise-ja (blata in slame) ter po zeleni oazi, med palmami in vrtovi. Preprosto življenje Berberov Vas bo zagotovo prevzelo in se Vam bo vtisnilo v srce.
Ta izkušnja pod zvezdami bo povsem novo doživetje, ki bo preseglo vse vaše razumevanje, saj puščava govori srcu tistega, ki zna poslušati z očmi in občudovati lepoto z vsemi petimi čutili.

OPOMBA: Možnost transferja iz katerega koli maroškega mesta do Merzouge ali Zagore. Izlet se lahko začne zjutraj ali popoldne.

ARANŽMA
ARANŽMA VKLJUČUJE

 • Angleško govoreči vodnik (kamelar)
 • Kamela (1 na osebo)
 • Aranžma
  Zasebni aranžma, ki vključuje camel trekking (sprehod s kamelo) in noč v puščavi.
 • Namestitev
  Namestitev v zasebnem berberskem šotoru, 1x nočitev s polpenzionom

ARANŽMA NE VKLJUČUJE

 • Napitnine, stroške osebne narave in stroške izven programa
 • Pijače (razen čaja in plastenke vode)
 • Vse, kar ni vključeno v “Aranžma vključuje”